Supportersclub David en Mathieu van der Poel

 

Gastenboek

Wil je graag een reactie plaatsen dan kan dat in ons gastenboek. Echter wordt e.e.a. wel aan controle onderworpen, reacties die niet door de beugel kunnen en van kwetsende aard zijn worden verwijderd.

 

Gastenboek

136 berichten op 14 pagina's
Rudy Yserbyt
20-02-18 21:35:21
wat heb je een pracht van een seizoen gereden,proficiaat mathieu,ook je broer David geeft een pracht van een seizoen gereden,het was genieten om jullie te zien rijden.doe zo verder jullie .Er ismaar 1 wereldkampioen en dat ben jij Mathieu.van een Belgische fan.
Bruno Delespesse
19-02-18 10:50:45
Super weekend doe volgende week die twee er nog maar bij.
En dan vanaf volgend seizoen naar die 13 keer superprestige.
Super kampioen.
Wisa en Jos Van Loon Loos
18-02-18 17:17:33
Nog maar eens genoten! Mathieu geeft ons toch wel mooi te genieten wedstrijden! Ook David is best te genieten! Proficiat aan de beide broers.
Jaap Zuidema
11-02-18 16:36:22
Mathieu, je bewijst maar weer eens wie de ware wereldkampioen is. Eén wedstrijd kan niet bepalen wie de beste is, dat is alleen af te lezen aan een heel seizoen en daarin heb jij ongelooflijk goed gepresteerd. Je hebt ze in bijna alle wedstrijden je hielen (achterband) laten zien en je concurrenten zijn zeker geen koekenbakkers, maar niemand kan aan jou tippen. Mijn petje af voor jou en ook voor David die eveneens geweldig presteert. Ga zo door; ik geniet er elke keer weer van.
Bruno Delespesse
10-02-18 22:17:09
Super show gezien vandaag!!!
Wie is de wereldkampioen?
Supercoureur!!!! Proficiat!!!
MIMI BOOGAERTS
07-02-18 08:11:54
AAN DE FAM VANDERPOEL

MATHIEU WE BLIJVEN SUPPORTER IN GOEDE EN KWADE DAGEN. JIJ BENT DE MAN VAN HET JAAR, 26 KOERSEN WINNEN IS NIET NIKS.
VADER ADRIE TREK JE VAN DIE HEISA VAN JE UITSPRAAK NIETS AAN. JE BENT IEMAND DIE VEEL ERVARING HEEFT EN EEN EERLIJK MAN EN DAT KAN PIJN DOEN BIJ ANDERE ALS JE DE WAARHEID ZEGT.
IN HET BELGISCHE KAMP GING HET ER OM 'HOE MOETEN WE MATHIEU NEKKEN'. HEB IN JULLIE KAMP DAAR NIETS VAN GEHOORD HOE GAAN WE 'VAN AERT HET VUUR AAN DE SCHENEN LEGGEN'.SCHAAM ME OM BELG TE ZIJN. BEN FIER OM SUPPORTER TE ZIJN VAN MATHIEU EN DAVID EN HEB OOK VEEL RESPECT VOOR U ADRIE EN CORINNE.
VRIENDELIJKE GROETEN MIMI UIT VERTRIJK
Thierry Lints
05-02-18 21:27:03
Alle respect. Ik ben Belg maar mijn sympathie gaat uit naar u. Wat er gisteren is gebeurd, gezien als leek, lijkt me zo goed als onmogelijk. Ik beschuldig niemand maar dit stelt tot nadenken. Je (Mathieu) mag dan nog een offday hebben maar 3 Belgen die je plots het vuur aan de schenen kunnen leggen terwijl ze al het hele seizoen zo goed als onbestaande zijn ... Ergens schaam ik me.
guy helsen
05-02-18 19:45:03
Mathieu

Ik ben een supporter van Wout en een Belg dus zal je me horen als ik supporter.
Toch vind ik in mijn hart dat jij vorig jaar wereldkampioen had moeten worden en dat jij het ook dit jaar verdient om het te zijn.

Ik hoop dat je nog lang in het veldrijden zult te zien zijn.
Uiteraard liefst als tweede na een spannende strijd met Wout.

Je bent een toffe gast !!!

Groetjes
Guy
Larry Fox
05-02-18 18:23:03
Hebt u geprobeerd om zonder succes leningen van banken te krijgen? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of vestiging van uw eigen bedrijf? Ontvang een lening bij een van de toonaangevende leningbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Neem voor meer informatie contact op met e-mail: larryfox2017@gmail.com
Rudy Yserbyt
05-02-18 17:00:30
Hey Mathieu.jammer van gisteren,iedereen kan dat tegen komen,maar over het gans seizoen is er maar 1 De Beste en dat ben Jij Mathieu.Chapeau.Doe zo verder.Van een Belgische fan.
Tonen: 5  10   20

 

 


 


 


 


 

 

Vin Unique

 

 

 

 

 

 

Mijn Twitter-tijdlijn

SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel @Davidvanderpoel draait mooi weekend in elkaar ! Derde in Hasselt, overwinning in Mol. Proficiat David! t.co/Ox7gw2mqLF Reageer Retweet Favoriet 3 Dec
SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel Mathieu pakt ook SP Gieten en sloopt zijn tegenstanders. Chapeau! Reageer Retweet Favoriet 1 Oct
SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel David van der Poel behaald eerste zege van het seizoen in Radcross Ilinau Zwitserland! Reageer Retweet Favoriet 24 Sep

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Tweet

 

 

 

429548