Supportersclub David en Mathieu van der Poel

 

Gastenboek

Wil je graag een reactie plaatsen dan kan dat in ons gastenboek. Echter wordt e.e.a. wel aan controle onderworpen, reacties die niet door de beugel kunnen en van kwetsende aard zijn worden verwijderd.

 

Gastenboek

136 berichten op 7 pagina's
Rudy Yserbyt
20-02-18 21:35:21
wat heb je een pracht van een seizoen gereden,proficiaat mathieu,ook je broer David geeft een pracht van een seizoen gereden,het was genieten om jullie te zien rijden.doe zo verder jullie .Er ismaar 1 wereldkampioen en dat ben jij Mathieu.van een Belgische fan.
Bruno Delespesse
19-02-18 10:50:45
Super weekend doe volgende week die twee er nog maar bij.
En dan vanaf volgend seizoen naar die 13 keer superprestige.
Super kampioen.
Wisa en Jos Van Loon Loos
18-02-18 17:17:33
Nog maar eens genoten! Mathieu geeft ons toch wel mooi te genieten wedstrijden! Ook David is best te genieten! Proficiat aan de beide broers.
Jaap Zuidema
11-02-18 16:36:22
Mathieu, je bewijst maar weer eens wie de ware wereldkampioen is. Eén wedstrijd kan niet bepalen wie de beste is, dat is alleen af te lezen aan een heel seizoen en daarin heb jij ongelooflijk goed gepresteerd. Je hebt ze in bijna alle wedstrijden je hielen (achterband) laten zien en je concurrenten zijn zeker geen koekenbakkers, maar niemand kan aan jou tippen. Mijn petje af voor jou en ook voor David die eveneens geweldig presteert. Ga zo door; ik geniet er elke keer weer van.
Bruno Delespesse
10-02-18 22:17:09
Super show gezien vandaag!!!
Wie is de wereldkampioen?
Supercoureur!!!! Proficiat!!!
MIMI BOOGAERTS
07-02-18 08:11:54
AAN DE FAM VANDERPOEL

MATHIEU WE BLIJVEN SUPPORTER IN GOEDE EN KWADE DAGEN. JIJ BENT DE MAN VAN HET JAAR, 26 KOERSEN WINNEN IS NIET NIKS.
VADER ADRIE TREK JE VAN DIE HEISA VAN JE UITSPRAAK NIETS AAN. JE BENT IEMAND DIE VEEL ERVARING HEEFT EN EEN EERLIJK MAN EN DAT KAN PIJN DOEN BIJ ANDERE ALS JE DE WAARHEID ZEGT.
IN HET BELGISCHE KAMP GING HET ER OM 'HOE MOETEN WE MATHIEU NEKKEN'. HEB IN JULLIE KAMP DAAR NIETS VAN GEHOORD HOE GAAN WE 'VAN AERT HET VUUR AAN DE SCHENEN LEGGEN'.SCHAAM ME OM BELG TE ZIJN. BEN FIER OM SUPPORTER TE ZIJN VAN MATHIEU EN DAVID EN HEB OOK VEEL RESPECT VOOR U ADRIE EN CORINNE.
VRIENDELIJKE GROETEN MIMI UIT VERTRIJK
Thierry Lints
05-02-18 21:27:03
Alle respect. Ik ben Belg maar mijn sympathie gaat uit naar u. Wat er gisteren is gebeurd, gezien als leek, lijkt me zo goed als onmogelijk. Ik beschuldig niemand maar dit stelt tot nadenken. Je (Mathieu) mag dan nog een offday hebben maar 3 Belgen die je plots het vuur aan de schenen kunnen leggen terwijl ze al het hele seizoen zo goed als onbestaande zijn ... Ergens schaam ik me.
guy helsen
05-02-18 19:45:03
Mathieu

Ik ben een supporter van Wout en een Belg dus zal je me horen als ik supporter.
Toch vind ik in mijn hart dat jij vorig jaar wereldkampioen had moeten worden en dat jij het ook dit jaar verdient om het te zijn.

Ik hoop dat je nog lang in het veldrijden zult te zien zijn.
Uiteraard liefst als tweede na een spannende strijd met Wout.

Je bent een toffe gast !!!

Groetjes
Guy
Larry Fox
05-02-18 18:23:03
Hebt u geprobeerd om zonder succes leningen van banken te krijgen? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of vestiging van uw eigen bedrijf? Ontvang een lening bij een van de toonaangevende leningbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Neem voor meer informatie contact op met e-mail: larryfox2017@gmail.com
Rudy Yserbyt
05-02-18 17:00:30
Hey Mathieu.jammer van gisteren,iedereen kan dat tegen komen,maar over het gans seizoen is er maar 1 De Beste en dat ben Jij Mathieu.Chapeau.Doe zo verder.Van een Belgische fan.
Dirk Pluym
05-02-18 09:03:43
Mathieu als voormalig supporter van Sven Nys , weet ik wat het is om het hele jaar de beste te zijn en dan die bewuste dag lukt er niets , hoe dat kan , iedereen heeft hier een uitleg over maar alleen jij zal het echt weten , maar toch ben je de beste ook zonder die trui , en laat die andere maar anders beweren , je gaat me toch niet zeggen dat Vervecken een betere crosser was dan Nys alhoewel die 3 keer wereldkampioen geweest is en Nys MAAR 2 maal , doe gewoon verder en dan valt alles wel op zijn pootjes , je kan hier ook sterker van worden al is dit een magere troost , gewoon in de volgende crossen laten zien wie de echte wereldkampioen is SUCCES ,
Jaap Zuidema
05-02-18 08:55:48
Mathieu, voor mij ben je de ware wereldkampioen. Wat je dit seizoen hebt gedaan, doet Wout je nooit en te nimmer na. Die WM-cross is een eendaagse wedstrijd en zegt mijns inziens niets over wie de beste is. De beste is degene die het hele seizoen het beste heeft gepresteerd en dat ben jij!!!!
helene key
05-02-18 00:20:01
hey Mathieu,

ongelooflijk veel respect voor wat je dit seizoen, en de afgelopen seizoenen, gepresteerd hebt!

helaas heeft iedereen wel eens een keer een complete off day. brute pech dat het jou vandaag gebeurde. doet niets af aan mijn respect voor je. Je toont je bovendien zo oprecht en zuiver na afloop van zo'n zware dag, dat vergroot alleen maar mijn respect voor je. Chapeau, ik vind je niet alleen een heel bijzondere sportman maar ook een heel bijzonder mens!
Johan Vanhuyse
04-02-18 22:58:40
Klasse van Mathieu om te vechten voor plaats 3 in het WK vandaag.
Volgende keer lukt het wel, voor mij was je de beste van het seizoen.
Bruno Delespesse
04-02-18 20:23:36
Voor mij is er maar één kampioen,
volgend jaar zal het er wel op zijn Mathieu,dit was een gelukstreffer voor W V A.
Stay strong boy.
Nathalie Vanderhaeghen
04-02-18 17:06:58
Hey Mathieu,

De kers op de taart had mooi geweest, maar niks aan te doen, en niet erg. Sneu natuurlijk dat je net vandaag geen beste dag had, maar troost je bij de gedachte dat jij het hele seizoen fantastisch gereden hebt en de beste was. Niemand meer dan jij zou die wereldtitel verdiend hebben, weet dat je in ons hart wel dé beste bent en blijft. Uiteindelijk is het 'maar' een trui, maar één grote overwinning, jij hebt er zovele, en dat is uiteindelijk zoveel meer waard ;-) Wat ben je uiteindelijk met die trui als je dan een heel seizoen nadien er zo weinig glans aan kunt geven? (uitgenomen vandaag dan, waarvoor toch proficiat aan Wout)

Ik ben en blijf vol verwondering en respect voor jou, je manier van rijden en van zijn gewoon, zo'n karakter, doorzettingsvermogen en vechtlust : pure klasse !

Dus Mathieu, ook voor jou een dikke proficiat, maar dan wel voor een héél jaar super cross ;-)

Groetjes,
Nathalie
Johnson Todd
03-02-18 12:31:23
Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op johnson.­todd@­hotmail.­com
Senecaut Peter
03-02-18 12:18:39
Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie?

Bij ons geen enkel probleem. Wij lenen iedereen geld, omdat wij van mening zijn dat ieder persoon recht heeft op een nieuwe kans en uit de problemen te komen.

U bepaalt het bedrag, de looptijd en wij stellen geen vervelende vragen.

Ziet u het niet meer zitten en weet u niet meer wat u moet doen? Wacht dan niet langer en grijp deze kans met beide handen aan. Wij helpen u echt verder. Gegarandeerd
contact met mij opnemen via e-mail: authentichomefinance@­gmail.­com
Karl Carey
02-02-18 21:31:35
Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.com

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Tom Tom
30-01-18 16:28:36
Bent u op zoek geweest naar financieringsmogelijkhe­den voor uw bedrijf, nieuwe woningaankoop, bouw, vastgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidering, persoonlijk of zakelijk doel? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt met ons. Neem contact met ons op, want we bieden onze financiële service tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verkrijgen van leningen bij tomnunezfinance@­gmail.­com
http:­//­www.­interventionmortgagefirm­.com/­
Tonen: 5  10   20

 

 


 


 


 


 

 

Vin Unique

 

 

 

 

 

 

Mijn Twitter-tijdlijn

SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel @Davidvanderpoel draait mooi weekend in elkaar ! Derde in Hasselt, overwinning in Mol. Proficiat David! t.co/Ox7gw2mqLF Reageer Retweet Favoriet 3 Dec
SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel Mathieu pakt ook SP Gieten en sloopt zijn tegenstanders. Chapeau! Reageer Retweet Favoriet 1 Oct
SCvanderpoel
SCvanderpoel @SCvanderpoel David van der Poel behaald eerste zege van het seizoen in Radcross Ilinau Zwitserland! Reageer Retweet Favoriet 24 Sep

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Tweet

 

 

 

429546