Supportersclub David en Mathieu van der Poel

 

 

Oprichting Supportersvereniging 2015

Na het Nederlands kampioenschap waar David en Mathieu samen op het podium stonden en enkele weken later het Wereldkampioenschap 2015 in Tabor, met de schitterende prestatie van Mathieu, broeide bij enkele trouwe supporters het idee om een echte supportersvereniging op te richten voor David en Mathieu van der Poel. Met in het achterhoofd de geweldige supportersclub van meer dan 450 leden, die achter hun voorganger stond, hun eigen vader Adrie van der Poel, vonden wij het dan ook hoog tijd dat de jongens hun eigen supportersvereniging verdienden. 

Na verscheidene  voorbereidende vergaderingen denken wij klaar te zijn op per 1-08-2015 van start te gaan met de officiële oprichting van onze nieuwe club.

Doelen die wij ons gesteld hebben zijn dat we willen groeien naar een vereniging met minimaal 1000 leden. De kerntaken van de vereniging zullen bestaan uit de volgende activiteiten:

 

  • Het organiseren van busreizen naar diverse wedstrijden waar David en Mathieu aan zullen deelnemen.

  • Het ondersteunen/organiseren van diverse evenementen om de aanstormende jeugd te motiveren en  te kiezen voor de wielersport.

  • Het organiseren van een jaarlijkse supportersdag.

 

Natuurlijk staat deze vereniging nog in de startblokken en worden de activiteiten de komende tijd nog uitgebreid. Maar gezien het feit dat wij het grootste talent kunnen gaan supporteren zijn wij ervan overtuigd de Supportersvereniging voldoende leven in te blazen en uit te groeien tot een van de meest aansprekende Supportersverenigingen in de cyclocross.

Indien je dus een fervent wielersupporter bent jong of oud, en de prestaties van David en Mathieu spreken je aan, aarzel dan niet en meld je aan als supporter van David en Mathieu. Lid worden kan hier.