Supportersclub David en Mathieu van der Poel

 

Hoofdsponsors

 

 

 

U zoekt een betrouwbare Algemene Bouwonderneming om die baksteen in uw maag weg te werken en uw bouwdromen te realiseren? Dan bent u bij Jos Dejongh aan het juiste adres. Kijk gerust eens rond op onze website en laat u inspireren.

 

.Van een goed dierenpension mag u extra zekerheid verwachten.
U stelt daarbij eisen aan uw vakantie adres en daarbij gaat u niet over een nacht ijs. u laat zich informeren over kwaliteit, prijs en over service. Heel logisch dat u als kritisch huisdierbezitter geen genoegen neemt met "zomaar" een dierenpension. We begrijpen dat maar al te goed! Uw hond of kat gaat aan het hart en dient de beste verzorging te krijgen, zeker als u zelf geniet van een welverdiende vakantie. Gun uw huisdier het beste en breng hem naar Dierenpension Hoevekestijn in Wouwse Plantage. Voor meer informatie bel 0165-379877 of mail naar info@hoevekestijn.nl of klik hier links op ons logo.


 

Rodenburg is een echt familiebedrijf dat kwaliteit en service al ruim veertig jaar hoog in het vaandel heeft staan.
Samen met onze medewerkers proberen we met veel enthousiasme te werken en het uiterste uit onszelf halen om zo samen te streven naar het hoogst haalbare resultaat. Onze klanten de beste service bieden is het doel. Hun verwachtingen keer op keer overtreffen.
Reden waarom wij bekend staan als een onderneming die meer biedt dan een gewoon tuincentrum.
Dit heeft in de afgelopen jaren geleid tot een expansie aan vestigingen van in totaal nu vijf filialen, waarvan drie in Nederland en twee in België

 

Hiernaast het logo en de link naar de site van de Grote Prijs Adrie van der Poel. Een cyclocross wedstrijd in de Gemeente Woensdrecht die zijn weerga niet kent. Nadat het organiserend comité de afscheidswedstrijd voor Adrie organiseerde in 2000 hebben ze een fantastische vervolg gegeven aan deze wedstrijd. Zo organiseerden ze de afgelopen 15 jaar reeds 10 x een Wereldbekerwedstrijd en 2 x het Wereldkampioenschap. Een prestatie om trots op te zijn. Mede dank zij hun grote steun is deze Supportersclub voor David en Mathieu tot stand gekomen. Neem daarom eens een kijkje op hun site door het aanklikken van hun logo aan de linkerzijde.